UnfoldStudio helpt bedrijven en personen zich beter online te presenteren.
Wij zijn beschikbaar voor uiteenlopende projecten. Van website / blog ontwerp tot het opzetten van e-commerce sites. Maar ook voor projecten op het gebied van sfeer- en productfotografie tot algemeen/huisstijl ontwerp.
Vertel ons eens over jouw project/wensen.

Wij spelen graag een rol!

-----

UnfoldStudio helps companies and people with a better online presentation.
We are available for various kinds of work and projects. From website and blog design to e-commerce sites. From photography to concept development. Go ahead, try and brief us.

We would love to get involved!

Petite Etoile

Briefing

Moeders zullen het beamen, eenmaal een kleine rebel in je leven en je krijgt de behoefte om kleding of producten voor kids te gaan ontwerpen, bedenken en te verkopen. De meiden van SHPPR zijn geen uitzondering. Het grote verschil is hier dat zij snappen waar ze het over hebben. Petite Etoile komt uit de SHPPR koker en heeft de ambitie om een online webshop op te zetten met vooral stoere producten voor kids.

Project

Volgens afspraak hebben wij hetzelfde raamwerk gebruikt als bij de SHPPR website en webshop. De website is gemaakt in WordPress en Shopp neemt het e-commerce gedeelte voor zijn rekening. Om een eigen karakter te creeren heeft SHPPR de hulp ingeschakeld van Lenneke Kooijman. Zij heeft de illustraties gemaakt en aangeleverd. UnfoldStudio heeft voor een naadloze integratie gezorgd.

Het Resultaat

Met Petite Etoile komt er een einde aan de zoektocht voor leuke en vooral stoere producten voor die kleine rebel. Snuffel zelf maar eens rond.
www.petite-etoile.nl

Over Petite Etoile

Petite Etoile, een nieuwe webshop uit de koker van SHPPR met verschillende producten voor stoere kids. Deze webshop is gemaakt in WordPress in combinatie met Shopp. Illustraties voor deze webshop zijn gemaakt door Lenneke Kooijman.

TERUG NAAR PORTFOLIO

Diensten

Websites / Blogs

Het online visitekaartje bij uitstek. Vaak ook het eerste contact moment met jouw bezoeker/klant/fan. Dat moet dus kloppen. UnfoldStudio is in staat om vanuit jouw perspectief binnen jouw vakgebied een aansprekende website vol hedendaagse functionaliteiten te ontwerpen.

Al ons website werk wordt gerealiseerd in Wordpress, een open-source CMS programma dat gebruikers in staat stelt om zelf op zeer eenvoudige manier de website te onderhouden. Daarnaast staat Wordpress gelijk aan continue ontwikkeling waardoor wij in staat zijn om nieuwe functionaliteiten toe te passen voor jouw website zonder daarvoor een hele nieuwe website te ontwerpen. En dat scheelt jou in de kosten. In veel gevallen hoeft een voor het oog grote aanpassing geen grote investering te zijn. Wij zijn bekwaam en denken graag met jou mee, en in veel gevallen nog liever vooruit.

E-commerce / Online shops

Als het online visitekaartje niet genoeg is en je graag online geld wilt verdienen met jouw product en/of dienst helpt UnfoldStudio jou graag met het ontwerpen en opzetten van een E-Commerce website of simpel gezegd, een webshop. Wij vinden het belangrijk de webshop jou geld op gaat leveren. Daarom is het opleveren van een webshop is voor ons niet genoeg. Om er zeker van te zijn dat jouw webshop boven verwachting functioneert staan wij jou ook na oplevering bij en zullen jou adviseren om de verkoop te stimuleren. Dat noemen wij hier service.

Ontwerp

Een presentatie vaart niet wel zonder een solide grafische vormgeving. Wij ademen alle verschijningsvormen van grafisch ontwerp: branding, logo design, grafisch ontwerp voor web, publicaties zoals advertenties, infographics, flyer's & folders, huisstijl ontwerp, verpakking van een product... you name it. Wij kunnen het.

Fotografie

Wij worden extreem blij van goede fotografie. En jij vast ook. Digitaal, analoog, het is ons dagelijkse speelveld. Heerlijk om keuzes te hebben. Soms kun je nog zoveel woorden presenteren, vaak zegt een beeld toch meer. Een sfeer of een product vastleggen is voor ons een groot feest. Vertel ons jouw behoefte en wij regelen het.

Over ons

Joey van Dongen

.Inspiration blogger. Concept and website designer. Music devourer. Analog and digital photographer. Account manager. Vespa rider. Social media adopter. Contemporary art adorer. Cultural event attender. Console gamer. Apple user. Backpack traveler. 8mm filmer. Analog Photo Collective and Glimpse initiator. Jack the Cat petter. Suck as skateboarder. Do well as snowboarder.

Hook up

Twitter Flickr LinkedIn

+31-624524617 joey@unfoldstudio.nl

Manfung Cheung

.Late twentier. Inspiration blogger. Webdesigner. Graphic Designer. Soccerplayer. Rice lover. Clothing swagger. Online project manager. Vespa rider. Social media adopter. Zizou fan. Contemporary art adorer. Cultural event attender. Console gamer. Apple user. Snowboarder.

Hook up

+31-624921152 manfung@unfoldstudio.nl

Contact

e. joey@unfoldstudio.nl
t. +31-624524617
s. joeyvandongen